Ситні і смачні котлетки з форелі розтоплять серце навіть самого тонкого гурмана. Відмінно підійдуть для святкового і звичайного обіду.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНеймовірним рецептом ділиться телеграм-канал
Для приготування вам знадобиться:
- стейк форелі 1 шт.
- цибуля - 1/2 шт.
- сирий жовток - 1 шт.
- майонез;
- батон - один шматочок;
- сіль;
- перець;
- панірувальні сухарі.
Приготування:
- Ретельно очистити форель від шкірки і кісток.
Популярні новини заразВ українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+Показати ще
- Прoĸрут на м'ясорубці м'якоть форелі, додати майонез, обсмажену мелĸo нарізану цибулю, розмочений батон, жовток, посолити і поперчити за смаком, розмішати.
- Сформувати котлети. обваляти в панірувальних сухарях (інгредієнтів вистачає на 3 середніх котлети)
- Обсмажити на олії до золотистої скоринки. Фото: Flickr
- Потім помістити в форму і довести до готовності в духовій шафі при 180 градусах хвилин 10. Якщо котлети з сухуватих сортів риби, то зверху покласти по маленькому ĸусочĸу вершкового масла. Форель досить соковита і жирна, тому до неї - необов'язково.
- Дістаємо з духовки, даємо постояти хвилин 5... і можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Блюдо ідеально поєднується зі спаржею або пюре зі шпинату.
Нагадаємо, раніше
Як повідомляв портал "Знай.иа",
Також "Знай.иа" писав, що