Для приготування цього смачного і красивого страви, що є ідеальним для літнього обіду або вечері, нам знадобиться кілограм кабачків, 1/3 склянки оливкової олії і стільки ж панірувальних сухарів. Ще півсклянки натертого твердого сиру, а також чорний перець, сіль і сушений часник.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Спочатку необхідно обрізати хвостики на кабачках. У старих овочах необхідно дістати насіння і зчистити шкірку, на молодих же — нутрощі не видаляються і м'яка шкіра залишається. Кабачки необхідно нарізати тонкими кружечками і змішати з оливковою олією.
В окремо взяту миску висипається тертий сир і сухарі, а також половина чайної ложки солі, щіпка чорного перцю і часнику.
У форму для запікання викладається кабачок ребрами вгору і рівномірно засипається зверху сумішшю сухарів і сиру, потім — накривається фольгою.
Духовку потрібно розігріти до 180 градусів. Форма з кабачками ставиться в неї на півгодини. Після закінчення цього часу, кабачки дістаються і знімається фольга. Потім знову відправляємо форму в духовку на п'ять хвилин, щоб краї стали золотистими.
В результаті блюдол виходить неймовірно смачним і дуже дешевим.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, унікальний рецепт класичного пирога "Три склянки": гості пальчики оближуть.
Як повідомляв "Знай.ua", дивовижний сирний торт без випічки-рецепт, гідний Вашої записної книжки.
Знай.ua писав, бананове печиво з карамеллю "Незабутнє", - любов з першого шматочка, рецепт.