Український ведучий Improv Live Show на Новому каналі Саша Педан любить готувати рідним смачні сніданки та обіди. Так, він розповів свій улюблений рецепт гарбузової каші, яка припаде до смаку і дорослим, і дітям.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнт:

  • Гарбуз-300 г
  • Вода – 200 г
  • Пшоно – 150 г
  • Молоко – 1,5 л
  • Цукор
  • Вершкове масло

Гарбуз, фото: pixabay.com
Гарбуз, фото: pixabay.com

"Беремо гарбуз, чистимо його і нарізаємо кубиками приблизно по два сантиметри, - розповідає Саша Педан. - Закидаємо в каструлю, заливаємо водою, ставимо на вогонь. Поки вода закипає, висипаємо туди пшоно. Даємо прокипіти-15-20 хвилин. Тепер доливаємо молоко. Варимо 40-45 хвилин на маленькому вогні. Люблю, коли гарбуз повністю розварюється. Наостанок додаємо звичайний і ванільний цукор за смаком і вершкове масло. Маслом кашу ніколи не зіпсувати!"

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Гарбуз є справжнім скарбом для любителів здорової їжі. Тут є вітаміни – А, С, Е, D, РР, К, групи B, т.ця баштанна містить в п'ять разів більше каротину, ніж морква. Вона корисна не тільки для тіла, але і для нервової та імунної систем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, заготівлі продуктів на тиждень, 5 варіантів, як заощадити на сніданку, обіді та вечері 7 днів поспіль.

Як повідомляв Знай. ua, Курячий рулет з грибами, як приготувати делікатесне блюдо за копійки.

Також Знай. ua писав, що смачна курочка з картоплею і грибами, ніж нагодувати нежданих гостей.