Український ведучий Improv Live Show на Новому каналі Саша Педан любить готувати рідним смачні сніданки та обіди. Так, він розповів свій улюблений рецепт гарбузової каші, яка припаде до смаку і дорослим, і дітям.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнт:
- Гарбуз-300 г
- Вода – 200 г
- Пшоно – 150 г
- Молоко – 1,5 л
- Цукор
- Вершкове масло
"Беремо гарбуз, чистимо його і нарізаємо кубиками приблизно по два сантиметри, - розповідає Саша Педан. - Закидаємо в каструлю, заливаємо водою, ставимо на вогонь. Поки вода закипає, висипаємо туди пшоно. Даємо прокипіти-15-20 хвилин. Тепер доливаємо молоко. Варимо 40-45 хвилин на маленькому вогні. Люблю, коли гарбуз повністю розварюється. Наостанок додаємо звичайний і ванільний цукор за смаком і вершкове масло. Маслом кашу ніколи не зіпсувати!"
Гарбуз є справжнім скарбом для любителів здорової їжі. Тут є вітаміни – А, С, Е, D, РР, К, групи B, т.ця баштанна містить в п'ять разів більше каротину, ніж морква. Вона корисна не тільки для тіла, але і для нервової та імунної систем.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Як повідомляв Знай. ua, Курячий рулет з грибами, як приготувати делікатесне блюдо за копійки.
Також Знай. ua писав, що смачна курочка з картоплею і грибами, ніж нагодувати нежданих гостей.