Домашній яблучний пиріг, хоча й належить до найпростішої випічки, своїм ніжним смаком дасть фору багатьом вишуканим тортам. Щобільше, такий пиріг печеться дуже швидко.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом швидкого яблучного пирога поділився сайт "".
Інгредієнти:
- борошно – 150 г;
- яйця – 3 шт.;
- цукор – 100 г;
- розпушувач – 1 ч.л;
- яблука – 2 шт.;
- масло вершкове – 100 г.
Приготування:
Готуємо яблука: видаляємо з них серцевину і ріжемо тонкими часточками. Форму для випікання змащуємо вершковим маслом і викладаємо яблучні часточки.
Тепер збиваємо яйця, потім додаємо до них цукор і збиваємо масу до однорідності. Додаємо інші інгредієнти і вимішуємо густе тісто. Заливаємо яблучні часточки тістом і розрівнюємо.
За цей час духовку розігріваємо до 180 градусів і ставимо в неї пиріг. Випікаємо його протягом 25 хвилин, але слід зважати на особливості своєї духовки.
Готовий пиріг посипаємо цукровою пудрою, змішаною з корицею. Також випічку можна змастити медом з подрібненими грецькими горіхами - вийде надзвичайно смачно.
Обов'язково підпишись на наш канал в , щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua", . Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.
Також "Знай.ua" писав, . Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів