Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди на свій смак.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

Тісто:

  • Борошно - 200 г
  • Вершкове масло - 70 г
  • Цукор - 60 г
  • Розпушувач - 1 ч. л.
  • Щіпка солі
  • Сметана 20% - 2 ст. л.

Начинка:

Популярні новини зараз

Сумська благає українців про допомогу: лишилася на вулиці, осиротіла

Могилевська скинула не тільки вагу, але 20 років віку – виглядає як дівчинка

Москаль накинувся на Кравчука на очах мільйонів українців: "За гроші на*ердить у церкві!"

Під Львовом Daewoo і ВАЗ зіткнулися на шаленій швидкості, в салоні - четверо дітей: шок і сльози

Показати ще
  • Сир - 600 г
  • Яйце - 1 шт.
  • Вершки 20% і вище - 150 мл
  • Цукор - 150 г
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 ст. л.
  • Смородина - 250 г

Сирно-смородиновий пиріг , фото: instagram.com/daniya_alt
Сирно-смородиновий пиріг , фото: instagram.com/daniya_alt

Сирно-смородиновий пиріг , фото: instagram.com/daniya_alt
Сирно-смородиновий пиріг , фото: instagram.com/daniya_alt

Приготування:

Тісто: Спершу розтираємо руками масло з мукою. Потім додаємо цукор, розпушувач, сіль і перемішуємо все. Додаємо сметану і замішуємо тісто. Готове тісто загортаємо у харчову плівку і кладемо в холодильник на 30 хвилин.

Начинка: Сир, яйце, вершки, цукор і кукурудзяний крохмаль вимішуємо у посудині. Для цього можна використати блендер. Тепер даємо смородину. Все ретельно розм'якшуємо.

Тісто розкачуємо і викладаємо у форму для запікання діаметром 24 см. Виливаємо на тісто сирно-смородинову масу. Випікати пиріг потрібно протягом 50 хвилин при 170 градусах. Перед подачею обов'язково потримайте його в холодильнику.

Сирно-смородиновий пиріг , фото: instagram.com/daniya_alt
Сирно-смородиновий пиріг , фото: instagram.com/daniya_alt

Сирно-смородиновий пиріг , фото: instagram.com/daniya_alt
Сирно-смородиновий пиріг , фото: instagram.com/daniya_alt

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.ua" писав, звичайну моркву можна перетворити в делікатес: мамин рецепт-виручалочка. Морква є дуже корисним коренеплодом, в якому міститься велика кількість необхідних речовин.