Смачний і перевірений рецепт грибної ікри стане вам у пригоді не один раз - збережіть його.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Грибна ікра - це універсальне блюдо. Це і закуска на тости й бутерброди, і начинка для овочів або домашньої випічки. Крім того, ікру з грибів можна використовувати і як напівфабрикат для супів-пюре іта соусів.
Для рецепта грибної ікри підійдуть будь-які лісові гриби. ЇЇ можна приготувати на один раз для бутербродів або в якості додаткового гарніру. Можна використовувати в якості закуски, паштету. А можна заготовити про запас на зиму.
Інгредієнти
На 2 кг відварених грибів:
1 велика морква,
2 цибулини,
2 великих помідора.
Приготування
Овочі пропустити через м'ясорубку, додати 0,5 склянки рослинної олії, 2 ч. Л. солі, дрібку цукру, перець чорний мелений.
Тушкувати 10 хвилин, потім додати гриби, пропущені через м'ясорубку, тушкуємо ще 20 хвилин.
В кінці варіння додати 2 стіл. л. оцту і 5 зубчиків часнику і по банках.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, котлети по-київськи за простим рецептом
Як повідомляв портал Знай.ua, борщ потрапить до переліку нематеріальної культурної спадщини України
Також Знай.ua писав, секрети приготування "Оселедця під шубою", які повинна знати кожна господиня