Щоб приготувати соковиті і смачні котлети, потрібно знати деякі хитрості.

Читайте Знай в Google News!

Навряд чи знайдеться багато людей, які не люблять котлетки. Та не всі знають, як приготувати їх так, щоб вони були соковитими і смачними. Як і в будь-якій страві, є кілька хитрощів, знаючи які, кожна господиня приготує смачні котлетки.

Котлетні хитрощі

Хитрість 1 Найкраще змішувати різні фарші: зі свинини, яловичини, баранини.

Хитрість 2 Молоко додавати в фарш не варто. Розводити фарш потрібно теплою кип'яченою водою - до консистенції густої сметани.

Хитрість 3 Класти в фарш потрібно тільки яєчні жовтки.

Хитрість 4 Чим більше цибулі покласти в фарш, тим смачніше будуть котлети.

Популярні новини зараз

Кабмін планує повний локдаун на новорічні свята — "слуга народу" Дубінський

У Харкові обстріляли переповнений трамвай - бите скло і крики по всій вулиці

Святий Пантелеймоне, порятуй від хвороб! Потужна молитва від усіх недуг

Українка народила чотирьох дівчаток, вся лікарня п'є шампанське: "Тримайся, таточку"

Показати ще

Хитрість 5 Хліб у фарш додавати не обов'язково. Спробуйте додати будь-які овочі: капусту, картоплю, моркву.

Смажити котлети потрібно в добре розігрітій олії на розпеченій сковороді. Як панірування можна використовувати мелені сухарі або борошно. Можна формувати котлети мокрими руками та відразу класти в розігріту олію. А якщо ви обмокнете їх у збитому білку, вони вийдуть особливо смачними й соковитими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, котлети по-київськи за простим рецептом

Як повідомляв портал Знай.ua, борщ потрапить до переліку нематеріальної культурної спадщини України

Також Знай.ua писав, секрети приготування "Оселедця під шубою", які повинна знати кожна господиня