Зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон приготувала Французький цибульний суп.

У зірки музичного колективу" Лісапетний батальйон " Наталії Фаліон є Youtube-канал, на якому артистка періодично випускає відео-звернення до своїх шанувальників, розповідає про цікаві події в житті і творчості, а також ділиться порадами.

Читайте Знай в Google News!

Для приготування французького цибулевого супу від Наталії Фаліон, знадобляться 5 досить великих цибулин (на чотири порції), літр бульйону, одна столова ложка борошна, а також половина упаковки вершкового масла, натертий на тертці твердий сир, грінки і пару ложок вина. А ще лавровий лист і сіль, перець за смаком.

Все починається з оброблення цибулі і поділу його на чотири частини, кожну з яких потрібно буде знову розрізати і дрібно нарізати. Потім на маленький вогонь ставиться сковорідка, на яку відправляється половина пачки масла. Потрібно дочекатися, поки воно розтопиться, щоб можна було додати цибулю і починати його готувати.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Він повинен карамелізуватися в розтопленому маслі протягом 20-30 хвилин, поки не віддасть все, що в ньому є. В процесі додається щіпка солі і близько 30 грам води. Згодом цибуля повинна стати коричневого кольору і цей час, щоб влити на сковорідку трохи солодкуватого вина. І після його випаровування, додати столову ложку борошна.

Готовий лук відправляється в каструлю, куди вливається бульйон (Наталя використовувала 600 грам) і додається лавровий лист, сіль і перець за смаком. Супу необхідно закипіти, а паралельно обсмажити грінки, щоб вони стали хрусткими. Згодом Наталія Фаліон розливала суп порційно, зверху накладала крутони і на них посипався сир (моцарелла і пармезан), після чого порції відправляються в духовку на кілька хвилин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Лисапетного батальйону" Фаліон заговорила про сильне бажання того, чого ніколи не робила: "А чому б і ні?"

Як повідомляв "Знай.ua", "Гріх цього не хотіти: Наталя Фаліон з "Лісапетного батальйону" дала рецепт кращої вечері

Знай.ua писав, зірка" Лісапетного батальйону " Фаліон заслужила людей, від яких мурахи по тілу і" продюсера " життя