Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила в Сторіс кілька кадрів, показавши дуже апетитну і ситну вечерю, яку приготувала і для Влада, і для їхнього 5-річного сина Леона. Так, дівчина видала рецепт божественної чорної пасти з чорнилом каракатиці, вершками і креветками. Для страви вам знадобляться: цибуля, паста з чорнилом каракатиці, куркума, креветки, Кокосові або звичайні вершки, харчові дріжджі.

"Рецепт:

  • Обсмажити цибулю
  • Додати креветки і кокосові вершки
  • Щіпку куркуми
  • Харчові дріжджі
  • Паста з чорнилом каракатиці"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Лілія Яма виставила трепетне фото з їх з Владом 5-річним сином Леоном, позуючи в його дитячій кімнаті. Так, зіркова мама вирішила видати кілька активних ігор, в які можна зіграти, не виходячи з дому, зазначивши, як сильно важлива для маленьких дітей фізична активність, незважаючи на погану погоду за вікном. Дівчина пропонує запастися невеликими подушками і вареними яйцями, а також включити в активності змагальний момент.