Зараз ми з вами розберемо кілька рецептів для очищення судин, які досить прості в приготуванні і прийомі.

Ними поділився Instagram-аккаунт — soveti_hozaikam.

За твердженнями лікарів безліч людей щодня помирають від серцево-судинних захворювань. Однак медпрацівники не пропагують прості способи очищення судин і тренувань. Хоча попередити хворобу набагато легше, ніж вилікувати вже запущений організм.

Перший рецепт стосується еластичності судин. І щоб домогтися її, слід змішати лимонний сік, соняшникову олію і мед в кількості однієї чайної ложки кожного з інгредієнтів і випити натщесерце. Курс лікування становить десять днів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Однак також можна змішати одну чайну ложку меду з соком половини лимона в 3/4 склянки теплої кип'яченої води. Рідина слід пити перед сном протягом 10 днів.

Другий рецепт стосується вже очищення самих судин. Слід пропустити два середніх лимона через м'ясорубку, додати 2 столові ложки меду, перемішати і перекласти в скляну банку, щоб згодом витримати при кімнатній температурі протягом однієї доби і приймати по 2-3 чайних л.в день з чаєм або перед їжею.

Нагадавши, лікарі розповіли, який продукт надійно захистить серце і судини - аналогів просто немає

Як повідомляв "Знай.ua", на Новий Рік краще відмовитися від шампанського: які загрози несуть напої з бульбашками

Знай.ua писав, непитущі ризикують рано померти: відкриття вчених перевернуло стереотипи. Вчені пояснили, чому алкоголь продовжує життя. Звичайно, це не може служити виправданням для алкоголізму, але задуматися є над чим.