Відомий телеведучий Олексій Дурнєв має безліч інтересів, і вони не обмежуються основною діяльністю і блогінгом в соціальних мережах. Дурнєв також завзятий кулінар.

Він обожнює винаходити власні рецепти і вдосконалювати ті, які раніше десь вичитав. Своїми ідеями він ділиться і з аудиторією фоловерів. Особливо актуальні рецепти Дурнєва напередодні Нового року, коли кожен думає, чим би таким оригінальним і не дуже дорогим побалувати своїх гостей.

Олексій пожартував, що зараз навчить своїх читачів"правильно смажити, і це не те, про що ви подумали". Отже, як готувати котлетки " від Льоші Дурнєва”:

“Для цього нам знадобиться: 500 г курячого фаршу, 2 ст л м'якого вершкового масла, 2 скибочки білого хліба, 50 мл вершків, сіль, перц, одне яйце, панірувальні сухарі, вершкове масло для смаження. ⠀ Рецепт: змішуємо курячий фарш з яйцем, двома ложками вершкового масла додаємо сіль і перець, вимочений у вершках білий хліб. Ставимо це все на 15 хвилин в морозильну камеру. Потім формуємо котлетки, обвалюють їх в панірувальних сухарях і смажимо на суміші вершкового і оливкового масла. Готово, ви посмажили з Дурневим. Приємного апетиту!”

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала Селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.