Зірковий український кухар Євген Клопотенко регулярно ділиться кращими оригінальними рецептами в своєму Instagram або в інших джерелах. Зараз Євген вирішив розповісти аудиторії, як перетворити Круасан в ситний гарячий бутерброд.

Рецепт Євген Клопотенко опублікував у своєму Instagram. "Це ж офігенно - зробити з круасана Гарячий бутер. Такий дуже чудовий твіст на звичне і зрозуміле. А якщо додати ще трохи журавлини і хороший цікавий сир, то те звичне і зрозуміле буде з оригінальним надбанням. Інгредієнти: Круасан, кетчуп, солодка гірчиця, шинка, сир Тенеро з сушеним базиліком від @komo_cheese, журавлина. Розрізаєте, змащуєте, все прекрасне додаєте, 5-10 хвилин тримайте в духовці, готово. Цем." - написав шеф-кухар.

До посту Клопотенко додав відео, на якому яскраво і соковито показує всі етапи приготування страви. Це відео неможливо дивитися голодним - смак і запах цього кулінарного шедевра можна відчути через екран. Після перегляду ви точно захочете приготувати таке нехитре, але приголомшливо смачна страва. Робиться швидко, а виходить неймовірно.

"Я розумію, що це реклама. Але бляха, я завтра за сиром тим піду. Адже журавлина в бутерброді !!!! Шта ????? Як він це завжди робить то Клопотенко)))", "Женя балує" - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, раніше Євген Клопотенко зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко познущався над капустою заради борщу: "Жовтий з віскі"

Також "Знай.uа" повідомляв, Євген Клопотенко придумав, як нагодувати всю сім'ю вранці без зайвої мороки: "Змішали-запекли-з'їли"

Як повідомляв портал «Знай.uа", зірка МастерШеф Вова Ярославський підказав, що приготувати з буряка крім борщу: ідеальна закуска