Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнтт:
— Картопля - 150 гр
— Буряк - 180 гр.
— Цибуля Біла - 30 гр
— Цибуля зелена - 30 гр
— Болгарський перець - 30 гр
— Морква - 50 гр.
— Помідори - 150 гр.
— Капуста - 200 гр.
— Червона квасоля (готова) - 200 гр.
— Томатна паста - 2 ст. л.
— Ребра яловичі з м'ясом (готові, з бульйону).
— Бульйон яловичий - 3 л.
— Яблучний оцет - 1 ст. л.
— Перець чорний.
— Часник - 2 зубчики.
— Мікс спецій: коріандр, кріп, кмин, лавровий лист, паприка, сіль.
— Свинячий жир для смаження, шкварки.
— Сметана - для подачі.
— Петрушка.
Спосіб приготування:
Після цього приступаємо до міксу спецій, змішуємо їх з часником в ступці, потім додаємо сіль. Після готуємо заправку, обсмажуємо цибулю з болгарським перцем на свинячому жирі до м'якості, потім додаємо моркву. Обсмажуємо далі. Після, додаємо томати в сковороду і весь мікс спецій, плюс чорний перець.
Готові ребра, заправку, квасолю і бульйон, що залишився змішуємо в каструлі на вогні. Ектор Хіменез-Браво рекомендує подавати борщ зі сметаною, шкварками і петрушкою. Приємного апетиту!
Як повідомляв портал Знай.uа , Ектор Хіменез-Браво з "МастерШеф"похвалився, що став українцем:"тепер в армію загребуть". Ектор Хіменез-Браво поділився своєю радістю
Також Знай.uа писав, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменез-Браво переховувався від поліції через роботу: "Міг потрапити за грати" / Ектор Хіменез-Браво розповів черговий епізод зі свого життя