Зараз у косметології дуже популярно додавати до складу засобів для догляду за шкірою фруктову кислоту. Її використовують, адже вона здатна відновлювати клітини.

Про це повідомляє портал "Доброта".

В косметології зараз часто додають фруктову кислоту. Яблучний оцет у своєму складі містить яблучну, яка і є тією ж фруктовою, але більш бюджетна. Достатньо нанести невелику кількість на ватний тампон та протерти шкіру.

Окрім краси, яблучний оцет можна використовувати й на кухні, для приготування соусів або ж заправок до салату.

Яблучний оцет, фото"Доброта"
Яблучний оцет, фото"Доброта"

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Вам знадобиться:

  • Яблука (биті, кислі, недостиглі, тверді навіть підгнилі) 1 кг;
  • Мед 1 ст.л.;
  • Сухий житній хліб 1 шматок.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно помити та почистити яблука. Подрібнити будь-яким зручним для Вас способом до однорідної консистенції. Додати ложку меду та перемішати. Дати відпочити 30 хвилин.

Згодом додати 1 склянку холодної води, щоб утворилась маса схожа на рідку кашу. Помістити у банку на 2\3 об’єму і занурити туди шматок хліба. Горло банки закрити марлею, добре закріпивши її. Ставимо у темне та тепле місце на 10 днів і кожного дня струшуємо.

Після цього проціджуємо через марлю, наливаємо в пляшку і обв’язуємо горло тканиною. Кладемо в темне і тепле місце на 40-60 діб. Проціджуємо і переливаємо в зручний для Вас посуд і 5% яблучний оцет готовий для використання.

Нагадаємо, аджика з баклажанів на зиму: смакуватиме з картоплею, макаронами і кашами. Рецепт приготування смачної аджики з баклажанів

Як повідомляв портал Знай, рецепт домашньої консервації помідорів на зиму: підійде для тих, кому не можна оцет.

Також Знай писав, що після цього рецепта ви забудете про супермаркети: аджика з хріном додасть перчинки будь-якого столу