Сьогодні ми з вами розберемо, як приготувати геніальне сало в пакетах, яке виходить неймовірно смачним через всього кілька етапів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля цього нам потрібно всього кілька інгредієнтів. Спершу почнемо зі свинячої грудинки - її потрібно півтора кілограма. Другий інгредієнт за важливістю-часник, його потрібно всього 1-2 головки. Далі слід чорний перець крупного помелу, приправа для свинини і сіль.
Приготування починається з головного інгредієнта. Свинячу грудинку слід розрізати на шматки, а часник після цього подрібнити, скориставшись або часничницею, або блендером. Потім нарізані шматочки натираємо сіллю, приправою, подрібненим часником і перцем.
У такому форматі залишаємо грудинку настоюватися протягом близько години. Потім беремо целофанові пакети, вставляємо один пакет в інший і кладемо туди грудинку.
Видаляємо звідти повітря, максимально, наскільки можливо, і зав'язуємо їх. Кладемо в каструлю з холодною водою, накриваємо кришкою і ставимо на вогонь.
Головне не переживайте, при варінні пакети не лопнуть. Даємо воді закипіти і зменшуємо вогонь, щоб вода сильно не википала. І залишаємо грудинку в такому положенні на дві години. Потім вимикаємо вогонь, залишаємо сало остигати, потім виймаємо його з пакетів, загортаємо у фольгу і прибираємо в холодильник (бажано на ніч).
Нагадаємо, гарбуз по-корейськи з часником на Хеллоуїн: рецепт, який прожене будь-яку нечисть з двору і нагодує сім'ю
Як повідомляв "Знай.ua", медовик за 30 хвилин від Ольги Матвій: найдешевший і смачний десерт з дитинства
Знай.ua писав, 4 простих рецепти шоколадного печива за копійки: навіть борошно не знадобиться