Сьогодні ми з вами пройдемося по цікавому рецептом дуже смачних і незвичайних гарбузових оладок з родзинками і горіхами.
Попереду нас чекає щорічне святкування Хеллоуїна, до якого, найімовірніше, на ринку з'явиться багато пропозицій про продаж гарбузів за приємними цінами. Для приготування цієї вкусняшки нам знадобляться інгредієнти, які варто розбити на два етапи — тісто і смаження. Рецепт поділилася Ольга Прохорчук.

Приготування тіста вимагає два яйця 40 грамів топленого масла (його можна замінити маслом), 60 гр. цукру, щіпка солі, ваніль для запаху, 500 грамів сироватки, кислого молока або кефіру, жменю тертого гарбуза, 240 г.пшеничного борошна вищого сорту, 4 грами соди і горіх з родзинками.
А для смаження всього один інгредієнт — масло, скільки знадобиться.
Починаємо приготування з яєць, цукру і солі. Ці продукти потрібно змішати і збити до білого кольору. Потім підігріти до 60 градусів сироватку (або те, що ви вибрали), додаємо туди терту гарбуз, вводимо її в збиту суміш і не зупиняємося під час збивання. Цей процес триває, поки ми додаємо туди просіяне двічі борошно, масло і соду. Однак саме в тому порядку, як зазначено в тексті.

Гарбузові оладки, фото: Facebook
Гарбузові оладки, фото: Facebook

Коли все змішається, можна вимкнути міксер і залишити тісто на 10 хвилин-але тільки, коли воно стане однорідним — і більше його не перемішуємо.

Жарка починається з того, що вам слід гарненько нагріти сковороду і змастити масло за допомогою пензлика, щоб шар був мінімальним. Виливаємо туди тісто, смажимо з одного боку і перевертаємо на іншу, коли воно схопиться.

Гарбузові оладки, фото: Facebook
Гарбузові оладки, фото: Facebook

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська розповіла рецепт легендарної "мімози": "Вишукана адаптація"

Популярні новини зараз
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", лікер з горобини, щоб зігрітися восени: простий рецепт ароматного міцного напою

Знай.ua писав, ідеальне сало в пакеті, щоб здивувати і дідуся, і бабусю: рецепт на майбутнє