Для всіх наших читачів, які скучили за хорошими рецептами, у нас з'явилися Хороші новини - тепер можна приготувати свою кухонну книжку до "поповнення". Відомий в Україні шеф-кухар, головний наставник для початківців у шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як можна насолодити свої осінні дні.

Цього разу Ектор показав, як правильно приготувати арахісову пасту.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ектора в мережі Instagram.

"Арахісова паста. Домашня краще того, що продають в магазинах. Зберігайте і готуйте дітям на сніданок. Арахісова паста хороший джерело білка і корисних жирів, але всього хорошого має бути в міру: паста дуже калорійна.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

- Арахіс смажений-300 гр.
- Мед-10 гр.
- Арахісове (або інше рослинне) масло - 20 гр.
- Сіль-3 гр.

Обсмажуємо арахіс на сухій сковороді на середньому вогні. Засипаємо всі інгредієнти в блендер і перебиваємо до потрібної вам консистенції. Чим довше будете перебивати - тим рідше вона вийде. Смачного!", - поділився Ектор.

Публікація Ектора, скріншот: Instagram
Публікація Ектора, скріншот: Instagram

Арахісова паста - смачний продукт, і справжнє джерело вітамінів і мікроелементів. У ній містяться вітаміни В1, В2, А, Е, РР і фолієва кислота, а так само йод, залізо, калій, кальцій, кобальт, магній, ресверитрол (речовина, яка має протизапальну дію), фосфор і цинк.

Не забувайте, що вона дуже калорійна. Тому варто обмежитися 1 ст.л. (20 г) арахісової пасти в день якщо ви дівчина, яка не хоче набрати вагу.

Раніше повідомляли, зірка МайстерШеф Ектор Хіменес-Браво дав підказку дівчатам, як завоювати його серце: "Гарантія 100%".

Як повідомляв Знай.uа, зірка "МайстерШеф" Євген Клопотенко додав до баклажанів мед і перетворив їх на шедевр: "Просто ідеально".

Знай.uа писав, бургер і круасан - 2 в 1: перекус за 10 хвилин від Євгена Клопотенка з МайстерШеф.