Зараз ми з вами розберемо досить цікавий і дуже смачний рецепт шоколаду "домашній", який стане прекрасною родзинкою на вашій кухні.

Його можна приготувати без будь-яких барвників і консервантів, продукт буде максимально безпечним і натуральним. Діти і дорослі залишаться в захваті після того, як спробують його. Для цього нам знадобляться наступні інгредієнти-5 столових ложок какао, 50 грам вершкового масла, 6-8 столових ложок цукру, чайна ложка борошна, 5 ст.л. молока і чверть чайної ложки ванільного цукру. Мелені або інші горіхи-додавати за смаком і бажанням.

шоколад, instagram.com/theroyalfamily
шоколад, instagram.com/theroyalfamily

Приготування починається з того, що вам потрібно змішати цукор і какао, після чого додати столову ложку молока і розмішати до однорідної маси. Далі вливаєте молоко, що залишилося, ставте на середній вогонь каструлю і доводите до кипіння, безперервно помішуючи. Какао закипає, додаємо туди вершкове масло, ставите мінімальний вогонь і знову доводите суміш до кипіння.

В кінці знімаєте каструлю з вогню, вводите борошно через дрібне сито і знову доводите до кипіння, коли борошно повністю розчиниться. Залишається тільки зняти з плити шоколад, дати йому трохи охолонути, всипати ванільний цукор і дуже ретельно перемішати.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Фінальний процес - якщо є формочки для льоду, розлийте по ним отриманий шоколад, але спочатку змастіть їх вершковим маслом.

Нагадаємо, "Чайна ковбаса" від Ольги Матвій: рецепт з дитинства кине вас в шоколадну безодню

Як повідомляв "Знай.ua", в їдальні Верховної Ради з'явився дивний десерт за 66 гривень - "Білосніжка і сім гномів": "Самим не гидко?"

Знай.ua писав, різдвяні сходи, вінок і календар: як святкувати магічний адвент-період перед Новим роком