Наближається Новий 2022 рік Чорного Водяного Тигра, який обіцяє багатьом успішні починання, фінансове благополуччя і відкриття горизонтів.

Однак, щоб символ року був прихильним до вас необхідно задобрити його, в тому числі і ласощами на святковому столі. На рахунок салатів і основних страв багато хто для себе вже все вирішив. А що на рахунок десерту? Ми знайшли спеціально для вас найпростіший рецепт пісочного новорічного печива, який не відніме багато часу. Бонусом цього печива є те, що його можна упакувати в красиву коробочку і це вийде солодкий подарунок для гостей.

Святкування Нового року. Фото: Vplate.ru
Святкування Нового року. Фото: Vplate.ru
Святкування Нового року. Фото: Vplate.ru

ІНГРЕДІЄНТИ:
● Борошно пшеничне 500 г
● Масло вершкове 250 г
● Цукор 200 г
● Яйце куряче 2 штуки
● Цукор ванільний 10 г
● Розпушувач 10 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
  1. Дістаємо масло заздалегідь з холодильника, розрізаємо його на маленькі шматочки і змішуємо з цукром.
  2. Додаємо по черзі два яйця і 1 пакетик ванільного цукру. Перемішувати.
  3. Додаємо 1 пакетик розпушувача. Поступово додаємо борошно, помішуємо тісто.
  4. З отриманого тесту робимо кульку, загортаємо його в харчову плівку і залишаємо в холодильнику на 2 години.
  5. Розкачуємо тісто товщиною не більше 0,5 см і c допомогою формочок робимо фігурне печиво.
  6. Випікаємо в заздалегідь прогрітій духовці 10-15 хвилин при температурі 160 градусів.Ви також можете додати в тісто пів чайної ложки суміші з кориці і меленого імбиру. Виходить дуже ароматне печиво.

Рецепт класичної білкової глазурі: 1 яєчний білок + 250гр цукрової пудри.

Для зручності дивіться відео-рецепт новорічного печива від Аліни Литвинової.

Нагадаємо, що десертом до новорічного столу може бути мандаринова панакота, а її рецепт сподобається багатьом господиням.

Раніше ми ділилися з вами найправильнішим рецептом мочених яблук з медом від Марини Ломаки.