Відомий український шеф-кухар, зірка проекту "МастерШеф", керуючий і співвласник ресторану Good Wine Володимир Ярославський частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями або рецептами на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 200 тисяч чоловік.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
"Ви можете використовувати горбушу, кижуч і навіть чавич і, звичайно, звичайний лосось або форель аквакультурі безпечно їсти сирим! Дикий лосось також безпечно їсти сирим. Він вже був заморожений. Його смакові характеристики відрізняються від того, до якого ми звикли, але спробуйте насолодитися саме природним смаком. Уявіть, що Ви на Алясці або в кулінарній подорожі", - пише Ярославський в публікації.
Для цього нам знадобиться риба в кількості 1,2 кілограма, 2 столові ложки морської солі, чорний мелений перець, оливкова олія, цедра лимона, столова ложка цукру, 2 столові ложки віскі (можна і без нього), а також спеції за смаком.
Спочатку очищається риба від шкіри, видаляються кістки. Сіль з цукром змішується разом, а потім ними потрібно посипати рибу з двох сторін, збризнувши рибку тонким шаром оливкової олії. Далі натираємо цедру лайма і посипаємо зверху разом з чорним меленим перцем. Далі поливаємо рибу віскі, додаємо чебрець, розмарин або будь-яку іншу зелень. Залишилося тільки накрити плівкою і залишити в холодильнику на ніч.
"Вранці дістаньте рибу і просто протріть рушником - видаливши зайву вологу, і якщо залишилися кристали солі. Загорніть в плівку і дайте постояти їй ще до вечора мінімум - риба ще добу приблизно дозріває", - додав він.
Нагадаємо, торт з крабових паличок за 15 хвилин до Нового року – всього 4 інгредієнта і мінімум витрат
Як повідомляв "Знай.ua", ароматне цукрове печиво до чаю за 20 хвилин коли гості вже на порозі
Знай.ua писав, рецепт яскравого салату "Мандаринки" на новорічний стіл: замість обридлого олів'є і оселедця під шубою