Рецепт простого супу, який багато хто згадає зі свого дитинства, розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі «Тікток» користувачка cooking_with_katya.

"Коли грошей не було на м'ясо, мама частенько готувала такий суп. І це було моє найулюбленіше блюдо", - зізнається вона.

Як готувати:

  • На сухій сковорідці обсмажити вермішель,
  • На маслі обсмажити моркву і цибулю,
  • Додати нарізані кружечками сосиски,
  • У гарячу воду кинути багато нарізаної картоплі.
  • Як тільки картопля звариться, додати в каструлю зажарку з сосисками і локшину.
  • Під кінець вкинути плавлений сирок і зелень, перемішати.

@cooking_with_katya

А твоя мама готовила?

♬ Дискотека из 90 - Raim & Artur & Zhenis

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Мама теж готувала суп з сосисками. Було дуже смачно», «Зараз морква і картопля розкіш", "А ми досі подібний суп варимо. Тільки вермішель не обсмажуємо. Додаємо ковбасу різну. І вбиваємо яйце вже в готовий суп. Смакота. І син любить", "Я і зараз такий роблю з підкопченими сосисками, плюс сирок плавлений туди, улюблений швидкий супчик", - зізнаються читачі сторінки.

Нагадаємо, жінка приготувала 45 страв за 12 місяців за допомогою фритюрниці - кращі рецепти для Вас на новорічний стіл

Як повідомляв Знай.uа, Євген Клопотенко з "МастерШеф" розкрив рецепт ідеального маринаду для новорічної індички

Також портал Знай.uа писав, що Юла поділилася рецептом "Олів'є", яким годує Анатолія Анатоліча на Новий рік: "для простаків-чверть зарплати..."