Вікторія Ткач, дружина відомого українського коміка, зірки шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрія Ткача показала, як її дочка готує новорічний торт. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram. Там за зірковою мамою стежать 288 тисяч людей.

"Ну ось же ж... Лізі дочекалася... Новорічний тортик... І нові слівця в побуті...», - підписала кумедний ролик мама дівчинки.

"Сьогодні ми будемо готувати святковий торт ... борошно, сахарок, чотири "коко-джамбо", молочко, масличко, ванілін, "розрухлювач" і барвники", - перерахувала дівчинка інгредієнти, супроводжуючи всі фірмовими ужимками.

"Виливаємо молочко, і масличко, чекаємо, коли розлучиться. Паралельно збиваємо 4 яйця з цукром. Вливаємо гаряче молоко в масу і збиваємо», - коментує вона процес готування.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«У цю рідину додаємо борошно, ванілін і "розрухлювач". Ділимо тісто на 3 частини, щоб додати барвник, і починаємо робити диво. Випікаємо коржі, робимо крем - зі сметани зі згущеним молоком», - підказує Малятко.

Вікторія та Юрій Ткач, фото з Instagram
Вікторія та Юрій Ткач, фото з Instagram

"Клас! Маленький поваренок", "У вас така мила дочка", "Ліза дуже хороша, обожнюю за нею спостерігати", "Маленька актриса, удачі їй у всьому", "Разрухритель, тільки заради нього переглянула кілька разів", "Артистка від Бога, з такою подачею хочеться готувати разом», «Розумничка! Молодий блогер росте", "А можна рецептик, скільки молока і борошна», - пишуть в коментарях глядачі.

Нагадаємо, що дружина Юрія Ткача жорстко виховує маленьку доньку: "Природа погодує".

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна розповіла, що довелося пережити на "Лізі сміху": "це можливість перевірити себе"

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею