Якщо ви коли-небудь мріяли про те, щоб спекти щось своїми силами, а ніколи до цього дня ще не було можливості. Не біда! У нас є простий і шалено апетитний рецепт грибних кульочків. З цим рецептом впорається будь-яка господиня.

Ніжна і соковита начинка з яскраво вираженим ароматом грибів прекрасно поєднується з м'яким хрустким листковим тістом, роблячи цю випічку неймовірно апетитною. Спробуйте, це того варто.

Грибні кульочки, скріншот: YouTube
Грибні кульочки, скріншот: YouTube

Для приготування знадобиться:

- 1 упаковка готового листкового тіста

Популярні новини зараз
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Показати ще

- 5 картоплин середньої величини

- 2 цибулини

- 200 г сухих грибів

- 100 г сиру

- 1 пучок петрушки

- 2 яйця

- перець за смаком

Грибні кульочки, скріншот: YouTube
Грибні кульочки, скріншот: YouTube

Спосіб приготування:

1. Гриби відмочити, проварити, віджати.

2. Картоплю зварену в мундирі, почистити, нарізати кубиком.

3. Гриби обсмажити з цибулею.

4. Сир натерти на крупній тертці.

Грибні кульочки, скріншот: YouTube
Грибні кульочки, скріншот: YouTube

5. Картопля, сир, гриби, перець перемішати.

6. Розморожене листкове тісто нарізати на прямокутники.

7. Яйця злегка збити.

8. Внутрішню частину одержані прямокутників змастити яйцем, покласти начинку і згорнути в
кульочок.

9. Викласти кульочки на деко, змастити яйцем, поставити в духовку і випікати 15 хвилин при температурі 200 градусів.

10. Готові кульочки прикрасити петрушкою!

Раніше повідомляли, курячі рулетики і печиво з оленями на свята: як підготуватися до Нового року маючи мало часу.

Як повідомляв Знай.uа, рецепт желе з шампанського в келихах: десерт для грайливого новорічного настрою.

Знай.uа писав, три ідеальних тортика за 30 хвилин до новорічного столу - пальчики оближеш і побіжиш готувати ще.