Костянтин Грубич об'їздив майже кожен куточок України й знає все про традиційну кухню. Напередодні Нового року він показав українцям, як приготувати олів'є та смачну курку до святкового столу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦими рецептами Костянтин Грубич поділився у програмі "Твій день" на телеканалі 1+1.
Для запеченої курки у рукаві знадобиться:
- одна курка
- 3-5 яблук
- гірчиця
- яблучне повидло
- італійські трави
- сіль
- перець
- паприка
Спосіб приготування:
Спочатку обмийте курку та обсушіть її паперовими рушниками. Готуємо соус: беремо повидло та додаємо спеції. Також додайте трішки оливкової олії та гірчицю. Цієї сумішшю потрібно добре змастити курку.
Ріжемо яблука великими шматками та начиняємо ними курку. Кладемо її у рукав для запікання та відправляємо у духовку при 180 градусах на одну годину.
Для олів'є від Костянтина Грубича знадобиться:
- 3 яйця
- 3 картоплини
- 2 моркви
- 5 солоних огірків
- 300 грамів горошку
- 400 грамів індички
- майонез
Спосіб приготування:
Зваріть овочі, остудіть їх та поріжте невеликими кубиками. Інші продукти теж поріжте невеликими кубиками. Заправте все майонезом та можна подавати до столу.
Популярні новини зараз
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку
Показати ще