З соснових шишок можна приготувати смачне варення. Рецепт був опублікований телеграм-порталом домашня консервація.

Це вкрай бюджетний спосіб приготування варення, так як самі шишки нічого не варті. Більш того, таке варення має лікарські властивості.

Однак слід їх збирати молодим в кінці травня далеко від доріг. Потім слід їх перебрати, викинути сміття, комах і сполоснути водою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Потім радимо їх залити профільтрованої водою, щоб вона їх покривала на три сантиметри і залишити на ніч.

Після цих попередніх заходів вони готові для приготування.

  • На 1 літр настою візьміть кілограм цукру і варіть як звичайну "п'ятихвилинку", тобто 5 хвилин киплять, знімаємо і ставимо остигати, на наступний день повторюємо варіння, і так три рази(утворену піну знімати).
  • Коли доварити, нехай охолоне, потім розливайте по банках. Ось смачне лікарське варення і готово.

Нагадаємо, що легендарний рецепт чилі кон карне з гри The Sims: Мексика заповнить ваші серця неймовірним смаком і простотою

Раніше повідомлялося, що грибні кульочки з листкового тіста: рецепт апетитною закуски, краще будь-яких "пундиків" з переходу. Ніжна і соковита начинка з яскраво вираженим ароматом грибів прекрасно поєднується з м'яким хрустким листковим тістом, роблячи цю випічку неймовірно апетитною.

Також, рецепт желе з шампанського в келихах: десерт для грайливого новорічного настрою. Шанувальникам також доступно відео з докладним процесом приготування даного оригінального блюда, з яким буде чимало клопоту, але повірте, воно того варте.