Найлегший рецепт, на який ви витратите всього п'ять хвилин, але зате отримаєте смачні сирні коржі, які можна використовувати у всіх можливих випадках.

Для цього нам знадобиться зовсім небагато інгредієнтів-але ці коржі справжня паличка-виручалочка, є всередині начинка чи ні. Нам потрібні 150 грам будь-якого сиру (за смаком), дві склянки пшеничного борошна, стакан кефіру, половина чайної ложки цукру, стільки ж солі і соди.

Сирні коржі з зеленню, фото: Instagram foody.magic
Сирні коржі з зеленню, фото: Instagram foody.magic

Приготування починається того, що ми беремо теплий кефір, наливаємо його в глибоку миску і всипаємо туди сіль, цукор і соду. Суміш потрібно перемішати і дати настоятися протягом п'яти хвилин. Поки беремося за сир, який потрібно натерти на дрібній тертці. Згодом додаємо його до кефірної маси разом з борошном і замішуємо тісто, але працюючи лише ложкою.

Коржики на кефірі, скріншот: YouTube
Коржики на кефірі, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Показати ще

Потім все ж потрібно попрацювати руками протягом трьох хвилин, вимішуючи тісто. Коли воно буде готове, поділяємо його на п'ять рівних частин і розгортаємо кожну в коржик. Обсмажуємо їх по черзі до моменту, поки вони не зарум'яняться на сковороді з невеликою кількістю рослинного масла під кришкою.

Для цього робимо середній вогонь і обсмажуємо десь 2-3 хвилини. І, що найголовніше, подаємо їх гарячими!

Нагадаємо, рецепт домашньої ковбаси від Костянтина Грубича: ніяких консервантів і домішок з сої

Як повідомляв "Знай.ua", швидкий рецепт квашеної капусти з морквою до пюрешке: тепер не потрібно чекати, поки забродить

Знай.ua писав, рецепт ідеального варення з калини перед наступаючими холодами: навіть намагатися не потрібно, смачніше не придумати