Свята пройшли, однак все ж хочеться потішити себе чимось смачненьким та не дорогим, адже багато фінансів пішло на Новий рік та подарунки.

Саме тому пропонуємо вам приготувати "м'ясо" з води та борошна. Ця страва за смаком нічим не поступається звичайному м'ясу, однак приготування цієї страви ніяк не відіб'ється на вашому гаманці. Рецептом м'яса з борошна поділилися у ТikТok "food_telegram".

Вам знадобиться:


Борошно – 3 склянки
Вода – 1 склянка
Спеції за смаком
Оливкова олія

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Показати ще

Для початку потрібно борошно залити водою та замішати м'яке тісто. Накриваємо все плівкою та залишиємо на 1 годину. Так воно віддасть весь крохмаль та стане схожим на м'ясо за структурою.

Рецепт м'яса з борошна та води, скріншот
Рецепт м'яса з борошна та води, скріншот

Через годину тісто промити під краном, поки вода не стане прозорою. Засипаємо тісто спеціями та додаємо оливкову олію. Все це потрібно залишити ще на годину.

Рецепт м'яса з борошна та води, скріншот
Рецепт м'яса з борошна та води, скріншот

Потім потрібно згорнути тісто в спіраль і згорнути. Обсмажити з двох сторін по 1 хвилині, залити бульйоном (або додати бульйонний кубик і залити водою), тушити ще 40 хвилин під кришкою. Смачного!

@food_telegram

все рецепты и грамовки в телеграмм в шапке профиля 😉

♬ оригинальный звук - food_telegram

Нагадаємо, швидкий рецепт квашеної капусти з морквою до пюрешки: тепер не потрібно чекати, поки забродить

Також Знай писав, рецепт сирних коржів всього за 5 хвилин: кефір, сковорода і на будь-який випадок. Ідеальний рецепт для тих, хто не хоче багато мороки, але бажає смачно перекусити

Раніше Знай повідомляв, рецепт домашньої ковбаси від Костянтина Грубича: ніяких консервантів і домішок з сої. Кулінар поділився рецептом незвичайної ковбаси. Їли ще наші предки, і були неймовірно задоволені