Зараз ми розберемо дуже простенький рецепт, який дозволить зі звичайної свинини протягом декількох годин створити смачну буженину.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСлинки будуть текти без зупинки. Тому, щоб здивувати всіх гостей на застілля або просто порадувати улюблених родичів, нам знадобляться - 800-900 грам свинини, три чайні ложки солі, три зубчики часнику, два лаврові листки, вісім Горошків чорного перцю, одна гвоздика і літр води.
Дуже просте приготування починається з того, що нам потрібно додати сіль, перець, спеції, а також лавровий лист в киплячу воду. Інгредієнти потрібно гарненько розмішати, а потім повністю охолодити. У цю ж воду згодом слід опустити м'ясо, накрити плівку і залишити в холодильнику десь на чотири-п'ять годин. Рекомендовано взагалі не чіпати м'ясо цілу ніч.
Таким чином, нам вдалося промаринувати м'ясо. Тепер його потрібно обсушити, знову поперчити, посолити і додати спецій. Ми на фінішному шляху. Робимо надрізи на свинині, які слід заповнити часником, а в цей же час розігріти духовку до 190 градусів.
М'ясо поміщаємо в рукав для запікання, кладемо зверху лавровий лист з маринаду, а упаковку запечатуємо і робимо кілька надрізів.
Залишається тільки відправити в духовку і випікати протягом години. Коли час пройде і зрізаємо верхівку рукава, що дозволить підрум'янити буженину.
Нагадаємо, такі реберця готують хіба що у Львові: Костянтин Грубич та Євген Клопотенко поділилися рецептами своїх коронних страв - у кого смачніше?
Як повідомляв "Знай.ua", від однієї чарки нічого не буде? Костянтин Грубич підказав, як не випити зайвого на Старий Новий рік і Василя
Знай.ua писав, утрете носа Ектору Хіменесу-Браво і Олі Мартиновській: рецепт лимонної солі, яка зробить будь-яку страву незабутнім