Зараз ми з вами розберемо дуже цікавий і забавний рецепт приготування варення.

Воно зовсім не звичайне, бо готується з картоплі. Для приготування нам знадобиться цілий список інгредієнтів-це 330 грам картоплі, 250 грам цукру, 10 грам ванільного цукру, 80 грам води і 20 мілілітрів рому.

Картопля, скріншот із відео
Картопля, скріншот із відео

Ще потрібно звернути увагу на необхідність наявності спецій. Вони в молотом вигляді повинні бути приблизно в рівних пропорціях. Нам важливі імбир, кориця, мускатний горіх і гвоздика в кількості однієї чайної ложки. При цьому можна використовувати таку ж кількість готової суміші спецій для глінтвейну.

Тепер перейдемо безпосередньо до самого процесу приготування. Все починається, звичайно ж, з картоплі, який потрібно ретельно помити, почистити і відварити до готовності. Його, поки він ще гарячий, слід перетворити в пюре. Далі беремо цукор і розчиняємо його у воді, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скрін, відео YouTube картопля
Скрін, відео YouTube картопля

Залишається тільки додати картопляне пюре до закипілого сиропу. Туди ж йдуть спеції, ванільний цукор. Зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо, помішуючи постійно, десь 15 хвилин. За хвилину до кінця додаємо ром і відразу ж знімаємо варення з вогню. Його потрібно перелити в стерилізовані банки, закрутити і дати охолонути.

Нагадаємо, ніжна, смачна і легка буженина, щоб апетит з'явився у всіх відразу: ідеальний рецепт на всі роки

Як повідомляв "Знай.ua", утрете ніс Ектору Хіменесу-Браво і Олі Мартиновській: рецепт лимонної солі, яка зробить будь-яку страву незабутнім

Знай.ua писав, ароматне "м'ясо" з борошна і води: ідеальна вечеря, яка не вдарить по гаманцю