З цибулі можна приготувати набагато більше смачних страв, ніж усі уявляють. Її зазвичай звикли просто смажити та доповнювати нею інші страви.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПроте цей корисний коренеплід можна приготувати й в іншій інтерпретації. У цій несподіваній страві цибуля буде виступати головним інгредієнтом.
Інгредієнти:
- цибуля — 12 шт.;
- білий хліб — 1 скибка;
- волоський горіх — 12 шт.;
- чорний мелений перець;
- зелень;
- рослинна олія — 2 ст. л;
- борошно — 2 ст. л;
- томатне пюре — 1 ст. л;
- цукор — 1 ч. л;
- сіль.
Приготування:
Для початку цибулини потрібно очистити та відварити до м’якості у підсоленій воді. Далі відкиньте їх на сито та дайте стекти воді. Після того, як цибулини охолонуть, треба дістати серединку.
Подрібніть її разом із відтиснутим хлібом, попередньо замоченим у воді чи молоці. Тепер додайте сіль, чорний мелений перець, 1 чайну ложку подрібненої зелені та декілька подрібнених горіхів. Вкладіть цю начинку в цибулю та покладіть їх у каструлю.
Щоб приготувати соус, змішайте борошно, рослинну олію та трохи води. Введіть томатну пасту, цукор та сіль. Ретельно все перемішайте та процідіть, щоб не було грудочок. Полийте цим соусом цибулини і поставте їх у духовку. Фаршировану цибулю можна діставати, коли вона почне рум'янитись.
Нагадаємо, питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами
Як повідомляв "Знай.ua", про смажені страви доведеться забути: ціна на соняшникову олію викреслить їх з меню
Також "Знай.ua" писав, ці речі обов'язково потрібно мати вдома: як рятуватися при відключенні світла, газу та опалення