Рецептів приготування сала є безліч, то ж вибрати кілька улюблених собі до смаку не складе жодних труднощів. Проте, як зробити так, щоб шкірка у сала вийшла м'яка і легко відкушувалась.

Вважається, що пересолити сало просто неможливо, адже воно просто не бере зайву сіль. Водночас приготувати його так, щоб шкірка легко відкушувалась, під силу не кожному.

Інколи сало виходить дуже смачним, проте шкірка дуже тверда, або наче гумова. Тому передусім не варто брати для засолювання продукт, отриманий від старого кнура, частини тіла, де знаходяться молочні залози тварин та інші ділянки.

Сало, скріншот з відео
Сало, скріншот з відео

То ж для засолювання обирайте сало з тоненькою шкіркою, яка легко протикається наскрізь сірником і має трохи коричневий колір.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Рецепт приготування сала до засолювання

У сковорідку налийте трохи води, буквально на саме дно, далі покладіть сало шкіркою вниз і поставте сковороду на вогонь. Зауважте, що води має бути рівно стільки, щоб вона покривала лише шкірку сала.

Зачекайте поки закипить вода і тоді кип'ятіть сало ще протягом 5 хвилин. А далі залишається зняти з вогню і засолити за будь-яким вашим улюбленим рецептом. Після такої обробки зіпсувати сало майже неможливо.

Сало, скріншот з відео
Сало, скріншот з відео

Нагадаємо, за якою ціною зараз можна придбати дрова на зиму: про низьку вартість варто забути

Як повідомляв "Знай.ua", якщо у вас електроплита: як нагріти чи зварити їжу без світла у квартирі

Також "Знай.ua" писав, гріють на чверть гірше: чому ви втрачаєте тепло та гроші через ваші батареї