Рецептів приготування сала є безліч, то ж вибрати кілька улюблених собі до смаку не складе жодних труднощів. Проте, як зробити так, щоб шкірка у сала вийшла м'яка і легко відкушувалась.

Вважається, що пересолити сало просто неможливо, адже воно просто не бере зайву сіль. Водночас приготувати його так, щоб шкірка легко відкушувалась, під силу не кожному.

Інколи сало виходить дуже смачним, проте шкірка дуже тверда, або наче гумова. Тому передусім не варто брати для засолювання продукт, отриманий від старого кнура, частини тіла, де знаходяться молочні залози тварин та інші ділянки.

Сало, скріншот з відео
Сало, скріншот з відео

То ж для засолювання обирайте сало з тоненькою шкіркою, яка легко протикається наскрізь сірником і має трохи коричневий колір.

Популярні новини зараз
Взимку українців можуть очікувати нові випробування: відключення світла ще квіточки Українцям приготували подорожчання ще двох тарифів: за що доведеться платити більше Українців, які відкладали долари чи євро змусять сплатити штраф: 20% від суми Душ стане справжньою розкішшю: українців змусять платити по 134 гривні за куб води
Показати ще

Рецепт приготування сала до засолювання

У сковорідку налийте трохи води, буквально на саме дно, далі покладіть сало шкіркою вниз і поставте сковороду на вогонь. Зауважте, що води має бути рівно стільки, щоб вона покривала лише шкірку сала.

Зачекайте поки закипить вода і тоді кип'ятіть сало ще протягом 5 хвилин. А далі залишається зняти з вогню і засолити за будь-яким вашим улюбленим рецептом. Після такої обробки зіпсувати сало майже неможливо.

Сало, скріншот з відео
Сало, скріншот з відео

Нагадаємо, за якою ціною зараз можна придбати дрова на зиму: про низьку вартість варто забути

Як повідомляв "Знай.ua", якщо у вас електроплита: як нагріти чи зварити їжу без світла у квартирі

Також "Знай.ua" писав, гріють на чверть гірше: чому ви втрачаєте тепло та гроші через ваші батареї