Багато хто не уявляє свій ранок без кави, а дехто й протягом дня не проти посмакувати чашечкою улюбленого гарячого напою.

Зазвичай каву п'ють без додавання будь-чого іншого, насолоджуючись її класичним смаком та ароматом. Або ж кладуть до напою вершки чи трохи вершкового масла. Серед розповсюджених додатків також дрібка солі.

Проте наступний лайфхак із покращенням смаку улюбленого напою вам також обов'язково сподобається. Адже смак напою виходить особливим, ним хочеться куштувати знову та знову. Цей варіант не є таким популярним як інші, але уваги він точно заслуговує.

чашка кави, фото Pxhere
чашка кави, фото Pxhere

Отож, мова йде про те, щоб покласти на дно турки трохи какао-порошку. А зверху на нього натуральну чи розчинну каву. Тепер залийте все водою. Після цього можна варити улюблений напій. Після варіння обов'язково дайте настоятись каві протягом 3-4 хвилини, щоб гуща осіла.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Відзначається, що при додаванні какао смак кави стає більш насиченим та цікавим. Окрім того, такий простий, на перший погляд, додаток має корисні властивості. Адже какао відоме своїми антиоксидантними властивостями.

Для більшого аромату та смаку до кави можна додати ванільний цукор. То ж можете бути певні, що з такою кавою ранок точно буде вдалим.

Люди п'ють каву
Люди п'ють каву

Нагадаємо, за якою ціною зараз можна придбати дрова на зиму: про низьку вартість варто забути

Як повідомляв "Знай.ua", якщо у вас електроплита: як нагріти чи зварити їжу без світла у квартирі

Також "Знай.ua" писав, гріють на чверть гірше: чому ви втрачаєте тепло та гроші через ваші батареї