Ароматні та смачні рогалики, які так сильно нагадують смак дитинства, що не можливо втриматися, стануть чудовим рішенням для урізноманітнення десертів до чаю зранку.

За наступним рецептом рогалики з маковою начинкою дуже легко та дешево приготувати. Однак їхній неперевершений смак не залишить байдужим ні вас, ні ваших гостей. Щобільше, вам вдасться зекономити час, адже приготувати цей кулінарний виріб можна за досить короткий проміжок часу.

Інгредієнти:

  • стакан теплої води;
  • 20 г дріжджів;
  • 50 г цукру;
  • сіль, ваніль;
  • 100 г олії;
  • 600 г муки;
  • макова начинка.

Рогалики з джемом, фото: кадр з відео
Рогалики з джемом, фото: кадр з відео

Приготування швидких рогаликів до чаю

Почніть з того, що стакан теплої води або навіть кип'ятку влийте в зручну глибоку місткість. Додайте туди дріжджі, цукор, олію, муку та до свого смаку сіль з ваніллю. Добре все перемішайте та скрутіть в рогалики, помістивши всередину макову начинку.

Тепер можна відправляти рогалики в духовку. Випікаються вони орієнтовно пів години. При подачі до столу, рогалики можна посипати ванільним цукром чи кокосовою стружкою за вашим бажанням.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Рогалики, фото ТК рецепти на кожен день"
Рогалики, фото ТК рецепти на кожен день"

Нагадаємо, чому при пранні потрібно додавати молоко: властивість продукту вас точно здивує

Як повідомляв "Знай.ua", українським дітям виплатять новий вид допомоги: хто і на яку суму претендує

Також "Знай.ua" писав, марно витрачені гроші: які дрова засмічують піч і не дають тепла