Спробуйте приготувати цей салат, щоб здивувати гостей чимось нестандартним. Ця страва цілком може замінити традиційні "Олів'є" й "Оселедець під шубою".

Щобільше, цей салат можна оформити у вигляді кролика, таким чином віддавши належну увагу головному символу 2023 року. Інгредієнти ж для його приготування використовуються найпростіші, то ж можете бути спокійні за свій гаманець.

Інгредієнти:

  • консервований тунець в олії (250 г),
  • картопля (5 шт.),
  • морква (3 шт.),
  • цибуля ріпчаста (1 шт.),
  • сир твердий (150 г),
  • майонез (250 г),
  • курячі яйця (5 шт.),
  • сіль, оливки, кріп,
  • відварена морква (1 шт.).

Новий 2023 рік, фото: Знай.ua
Новий 2023 рік, фото: Знай.ua

Спосіб приготування

Відваріть очищені картоплю та моркву протягом 25 хвилин, остудіть їх та натріть на великій тертці. Зваріть яйця (приблизно протягом 10 хвилин), остудіть, відокремте білок від жовтка і все натріть в окремі посудини.

Сир натріть на середній тертці. Цибулю очистіть та наріжте на маленькі кубики. Далі залийте її окропом і хай настоїться протягом 10 хвилин. Після цього злийте воду й остудіть. З консервів злийте олію та розімніть рибу виделкою.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Салат сформуйте у вигляді кролика, викладаючи шари наступним чином: підсолена картопля, змазана майонезом; риба; цибуля; морква, змазана майонезом; яйця, змазані майонезом; сир; очі – оливки, ніс – трикутник із червоного перцю або помідору, шия – зелень, вуха – із сиру. Перед подачею відправте салат у холодильник на 3 години.

Новорічний салат "Кролик", скріншот з відео
Новорічний салат "Кролик", скріншот з відео

Новорічний салат "Кролик", скріншот з відео
Новорічний салат "Кролик", скріншот з відео

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації