Якщо у вас обмаль часу, цей рецепт засолювання сала вам підійде ідеально. Хоча його й називають "ледачим", спробувавши засолити сало таким чином, ви зрозумієте, що цей рецепт зовсім не безнадійний.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЩобільше, кухарі, які випробували цей рецепт засолювання сала, запевняють, що воно просто тане в роті. Водночас врахуйте, що найчастіше результат залежить навіть не від самого рецепту, а від того, яка частина туші пішла на засолювання.
Інгредієнти для засолювання сала:
- 6 ст. л. солі;
- чорний перець горошком;
- часник;
- гвоздика, лавровий лист;
- 1 л води.
Простий спосіб засолювання сала:
Засолювати сало за цим рецептом потрібно в спеціальному розсолі. Для його приготування в одному літрі води потрібно розчинити 6 столових ложок солі, а спеції потрібно додати до смаку.
Далі підготовлений шматок сала занурюють в остиглий розсіл й витримують при кімнатній температурі протягом доби. Після цього його потрібно три дні потримати у холодильнику.
Далі сало треба дістати із розсолу та обсушити. А для смаку та краси можна обсипати його сумішшю приправ та подрібненого часнику. Таке сало зберігати краще в холодильнику у металевій емальованій ємності з кришкою.
Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії
Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював
Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації