Рецепт приготування смачного та солодкого глінтвейну. Про це повідомляє портал Їмо Вдома.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяГлінтвейн є одним із найбільш різдвяних напоїв. Мало того, що він зігріває зимовими вечорами, але також дуже смачний.
Якщо вживати його помірно, він також корисний, адже в основі даного напою червоне вино. На ярмарках інших публічних заходів у Європі часто пригощають відвідувачам. Приготувати його досить легко.
Інгредієнти:
- 1 яблуко;
- 1 апельсин;
- Цукор 30 г;
- Обкладинка;
- Гвоздика;
- бадьян;
- Журавлина 125 г;
- Вино червоне сухе – 750 мл;
- Мед.
Алгоритм приготування
- Нарізаємо кубиком яблуко, перекладаємо на сотейник.
- Знімаємо з апельсина цедру за допомогою спеціального ножа. Наріжте кубиком і додайте до яблука.
- Ставимо сотейник на вогонь, додайте цукор, прянощі, журавлину і залийте вином.
- Як тільки з'явиться легкий дим, знімайте з вогню. Глінтвейн не можна доводити до кипіння.
- Додати мед і залишити наполягати хвилин 10.
Нагадаємо про фруктовий крюшон на новорічний стіл 2023 року: незвичайний алкогольний напій оцінять усі гості.
Раніше ми повідомляли про простий рецепт смачного супу з пельменями "Як у баті": з цим не зрівняється навіть солянка та окрошка. Картоплі потрібно брати небагато, щоб не вийшла каша з пельменями.
Також не зайвим буде знати, що так оселедця під шубою ви ще не готували: ялинкові іграшки ще й на тарілці, новорічний рецепт. Така краса, яка робиться дуже просто, запам'ятається всім за столом.