Якщо ви втомилися від приготування складних страв для новорічного столу, тоді цей рецепт точно вам сподобається. Адже готується така закуска досить просто та швидко - буквально 15 хвилин.

Ця ніжна, дуже проста та смачна новорічна закуска обов'язково сподобається і вам і вашим гостям, а також виглядатиме привабливо на святковому столі.

Швидка закуска на Новий рік, скріншот з відео
Швидка закуска на Новий рік, скріншот з відео

Стосовно додавання у страву часнику, обирати вам. Та врахуйте, що він додає страві пікантності, але якщо ви або ваші гості не їсте часник, можна додати його зовсім мало або не додавати взагалі.

Інгредієнти для салату:

  • Крабові палички – 200 г;
  • Яйця – 2 шт.;
  • Сир твердий – 70 г;
  • Плавлені сирки – 2 шт.;
  • Часник;
  • Майонез;
  • Петрушка.

Швидка закуска на Новий рік, скріншот з відео
Швидка закуска на Новий рік, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Приготування салату:

Спершу потрібно відварити яйця, почекати поки вони охолонуть, після чого натерти на великій тертці. Так само на великій тертці натерти твердий сир, плавлені сирки та крабові палички. За бажанням всі ці інгредієнти можна також і порізати на маленькі шматочки.

Далі все змішуємо в одній глибокій посудині додаємо туди трішки часнику, майонез та петрушку. До свого смаку солимо та перчимо. Подати таку закуску можна як вам більше подобається. Наприклад, у вигляді кульок або наповнити нею кошички чи тарталетки.

Нагадаємо, якщо потрібна медична допомога, а мобільний зв'язок відсутній: у МОЗ підказали, що робити

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні заборонили одну з популярних традицій на Новий рік: порушників каратимуть суворо

Також "Знай.ua" писав, кому з українців полегшать отримання субсидії: у ПФУ назвали умову