Фахівці розповіли секрет приготування супу з печених яблук та гарбуза. Про це повідомляє телеграм-портал "Домашня консервація".

Суп із гарбуза є класичною стравою народних кухонь країн Нового світу, зокрема культивується у Мексиці.

Суп з гарбузом. Фото: Гастроном.

Адже навіть індіанці з давніх-давен знали про сприятливий вплив рудого овоча на травну систему. А яблука нададуть страві безліч корисних вітамінів та елементів.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
  • 1,2 кг гарбуза, очищеного і нарізаного кубиками;
  • 1 велике червоне яблуко, очищене і нарізане убілі;
  • 3 чашки овочевого бульйону;
  • 1 ріпчаста цибуля, порубана;
  • 2 зубчики часнику, очищених і порубленных;
  • 3 столові ложки оливкового масла;
  • 1 чайна ложка морської солі;
  • ½ чайної ложки молотого чорного перцю.

Алгоритм приготування

  1. Розігріваємо духовку до 180 градусів і застіляємо противень пергаментним папером;
  2. Викласти яблуко і тиеву в один шар на протилежно, збризкати 2 столовими ложками олії, приправити сілью з перцем і відправити в духовку на 30-40 хвилин, або до м'якості;
  3. Розігріваємо столову ложку олії в каструлі, додаємо цибулю з часником і смажимо хвилини 2;
  4. Розігріваємо одну ложу олії та додаємо гарбуз яблуком. Заливаємо все бульйоном;
  5. Розігріваємо 1 столову ложку олії, додаємо гарбуз з яблуком і заливаємо;
  6. Слід додати більше солі та перцю за смаком. Довести до кипіння, потім зменшити полум'я і варити хвилин
  7. Пюруємо суп блендером і подаємо.

Суп з гарбузом. Фото: Гастроном

Нагадаємо, як приготувати ніжний грибний паштет за 30 хвилин: найкраща бюджетна закуска.

Раніше ми повідомляли, що ви полюбите яблука по-новому: рецепт найсмачнішого пирога, якому позаздрить і Мартиновська.