Фахівці розповіли секрет приготування супу з печених яблук та гарбуза. Про це повідомляє телеграм-портал "Домашня консервація".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСуп із гарбуза є класичною стравою народних кухонь країн Нового світу, зокрема культивується у Мексиці.
Адже навіть індіанці з давніх-давен знали про сприятливий вплив рудого овоча на травну систему. А яблука нададуть страві безліч корисних вітамінів та елементів.
Інгредієнти:
- 1,2 кг гарбуза, очищеного і нарізаного кубиками;
- 1 велике червоне яблуко, очищене і нарізане убілі;
- 3 чашки овочевого бульйону;
- 1 ріпчаста цибуля, порубана;
- 2 зубчики часнику, очищених і порубленных;
- 3 столові ложки оливкового масла;
- 1 чайна ложка морської солі;
- ½ чайної ложки молотого чорного перцю.
Алгоритм приготування
- Розігріваємо духовку до 180 градусів і застіляємо противень пергаментним папером;
- Викласти яблуко і тиеву в один шар на протилежно, збризкати 2 столовими ложками олії, приправити сілью з перцем і відправити в духовку на 30-40 хвилин, або до м'якості;
- Розігріваємо столову ложку олії в каструлі, додаємо цибулю з часником і смажимо хвилини 2;
- Розігріваємо одну ложу олії та додаємо гарбуз яблуком. Заливаємо все бульйоном;
- Розігріваємо 1 столову ложку олії, додаємо гарбуз з яблуком і заливаємо;
- Слід додати більше солі та перцю за смаком. Довести до кипіння, потім зменшити полум'я і варити хвилин
- Пюруємо суп блендером і подаємо.
Нагадаємо, як приготувати ніжний грибний паштет за 30 хвилин: найкраща бюджетна закуска.
Раніше ми повідомляли, що ви полюбите яблука по-новому: рецепт найсмачнішого пирога, якому позаздрить і Мартиновська.