Якщо дотримуватися простої хитрості, то смажена картопля вийде не просто смачною, а неймовірно хрумкою та золотистою.

За словами досвідчених кухарів, таке диво зі смаженою картоплею здатний зробити лише один простий інгредієнт. Він здатний перетворити просту страву на витвір кулінарного мистецтва з незабутнім смаком.

Складного в цьому немає нічого, але важливо пам'ятати кілька нюансів. Обов'язково спробуйте ці кулінарні хитрощі на вашій кухні - і точно не пошкодуєте!

Смажена картопля, фото: Знай.ua
Смажена картопля, фото: Знай.ua

У випадку, якщо картопля повільно перетворюється на подобу пюре, а рум'янцю немає, то потрібно використати вершкове масло. Після додавання продукту картоплю ставлять на сильний вогонь. Можна побачити, як всього за кілька хвилин страва підрум'яниться, і її можна знімати з вогню.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Крім того, досвідчені кулінари радять спочатку обсмажувати картоплю на слабкому вогні протягом 15 хв. Після цього прибирають кришку і роблять полум'я сильнішим. Далі залишається досмажити страву приблизно 3-4 хв.

Кухарі запевняють, що достатньо використовувати тільки вершкове масло, щоб картопля набула апетитного вигляду - ззовні вона хрустітиме, а всередині буде м'якою. Водночас, якщо овочів заготовлено багато, краще смажити їх частинами. Атким чином улюблена страва приготувалася якісніше.

Смажена картопля, фото з вільних джерел
Смажена картопля, фото з вільних джерел

Нагадаємо, пенсіонерам видадуть доплату: у ПФУ пояснили, як отримати гроші

Як повідомляв "Знай.ua", продавці змінили цінники на курятину та яловичину: м'ясо собі дозволити зможе не кожен

Також "Знай.ua" писав, подорожчання на 5-10% щомісяця: на яку категорію продуктів ціни злетять вже скоро