На популярному каналі показали, як приготувати ідеальний обід із відносно доступних продуктів.

Те, яка чудова кулінарна композиція вийде, якщо скомбінувати звичайну курку з хурмою та ще кількома овочами та фруктами, продемонстрували у рубриці "Час Обіду", а відео опубліковано YouTube-каналом "Твій день".

Фаршироване філе. Фото: скріншот Youtube-відео
Фаршироване філе. Фото: скріншот Youtube-відео

Для приготування знадобляться такі прості інгредієнти:

  • 4 упаковки курячого філе (по 500 г);
  • 2 хурми;
  • 2 яблука;
  • кілька солодких перців;
  • 2 цибулини;
  • трохи зелені та рослинної олії;
  • для маринаду - біле вино, спеції та трохи меду.

Далі, філе необхідно замаринувати в суміші, виготовленої з меду, білого вина, солі та спецій. Завдяки цій нескладній процедурі готова страва вийде дійсно соковитим і з насиченим смаком, а не з сухуватим м'ясом. Після нетривалого відмокання м'яса, у філе варто зробити надрізи, і нафарширувати їх товстими пластинками хурми, що також додасть своєрідного смаку, але не забувати проробити те ж саме з яблуками, цибулею і солодким перцем.

Популярні новини зараз
Україна на межі дефолту: переговори зайшли в глухий кут Бізнес та армія України на межі: наслідки будуть плачевні Доплата 20% від розміру пенсії: кому з пенсіонерів підкинуть грошенят Українцям радять терміново оформити "теплі" субсидії: часу лишилося обмаль
Показати ще

Після того як напівфабрикат пройшов вищеописану підготовку, його відправляють на лист, попередньо змащений олією, і викладений пергаментним папером, і відправити в духову шафу, розігріту до 300 градусів за Цельсієм, на 20 хвилин. Такої температури достатньо, щоб за цей короткий час курочка повністю просочилася фруктовим та овочевим соками.

Нагадаємо про напої, які легко усунуть проблеми з обміном речовин: пити вранці перед їжею.

Раніше ми повідомляли 3 головні секрети: як швидко відварити квасолю і зробити її м'якою.