У холодну пору року багато господинь готують суміш з імбиру, лимона та меду. Це потужна вітамінна бомба, яка захистить від будь-якої зарази та зміцнить імунітет. Також не можна сперечатися про корисні властивості моркви, так що з нею цілющий засіб вийде ще ефективніше.

З сирої моркви можна отримати максимум поживних речовин та різних груп вітамінів. У сукупності з лимоном та медом – це ідеальна суміш для зміцнення здоров'я очей та очищення від токсинів. Приготувати її дуже просто, а порції вистачить на велику родину.

Морква, скріншот з відео
Морква, скріншот з відео

Складові:

  • морква – 2 шт. великі
  • лимони – 1 шт.
  • мед - 1 ст.

Процес приготування:

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
  • Дві моркви потрібно очистити, натерти на тертці. Викласти в банку, в якій потім зберігатиметься суміш. Лимон очистити від шкірки та насіння, дрібно порізати.
  • Можна використовувати і шкірку лимона, але лише за умови, що ви її добре промиєте, адже часто цитрусові обробляють спеціальними засобами.
  • Додати лимони у моркву, залити все рідким медом. Перемішати вилкою, закрити кришкою, поставити на 10 днів у холодильник. Вживати по 1 ч. л. тричі на день за півгодини до їди.

Терта морква, фото rioo
Терта морква, фото rioo

Раніше ми писали про те, що до "П'яної вишні" можна більше не ходити: ідеальна наливка з улюблених ягід, яка влаштує бар у вас вдома

Як повідомляв Знай.ua, найточніший рецепт грибної солянки, який потішить взимку: вийде відразу 6 літрів

Також портал Знай.ua писав, чому у вас не виходить домашня гірчиця: секрет правильного приготування