Млинці на сніданок – це чудовий вибір, який оцінять і дорослі, і діти. Однак не у кожної господині вони виходять тонкими та ніжними, а часто просто рвуться. Весь секрет у тому, що багато хто з нас не знає правильну технологію приготування.

Є продукти, які не можна додавати в тісто, а якщо потрібно, то зовсім в іншій кількості. Цей список може здивувати багатьох, але це дійсно так.

Млинці на Масляну, кадр з відео
Млинці на Масляну, кадр з відео

Харчова сода

Сода в тісті потрібна для того, щоб млинці вийшли м'якшими і пишнішими, але найчастіше господині додають її занадто багато. Через це сніданок вийде гумовим. Ідеальна пропорція – на 500 мл тіста потрібно всього 2,5 г соди.

Вершкове масло

Масло зробить млинці жирними, але ніяк не м'якими та ніжними, як на це розраховують. Краще виключити цей інгредієнт з рецепту.

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

Вершкове масло, фото narodna-pravda
Вершкове масло, фото narodna-pravda

Яйця

Це не означає, що їх не можна додавати, просто багато хто переборщує з кількістю яєць для тіста. Щоб млинці були смачними, додайте 1 яйце на 500 мл молока. Цього буде цілком достатньо.

Яйця, скріншот: Youtube
Яйця, скріншот: Youtube

Ось що потрібно для приготування млинців: 1 яйце, 500 мл молока, 3 ст. л. цукру, 200 г пшеничного борошна, 1 щіпка солі, 3 ст. л. рослинного масла.

Раніше ми писали про те, що працюватиме на максимум: як потрібно використовувати маску для волосся, щоб отримати "вау" ефект

Як повідомляв Знай.ua, найефективніші продукти-антидепресанти: що потрібно їсти, щоб покращити натрій і мислити позитивно

Також портал Знай.ua писав, як запобігти появі зморшок на обличчі під час сну: багато хто забуває про важливі правила