В українських сім'ях частенько готують домашні вареники, адже це одна з найпопулярніших національних страв. Згодом господині навчилися їх робити з усілякими начинками та поєднувати смаки, а Володимир Ярославський запропонував приготувати з сиром, але червоного кольору.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВідомий кулінар із шоу "МастерШеф" підказав у Instagram дивовижний рецепт червоних вареників із сирною начинкою. Такий колір можна отримати завдяки вишні, без будь-яких барвників.
Інгредієнти на 26-30 вареників:
- 160 г соку вишні
- 20 г вершкового масла
- 175 г борошно
- 25 г цукор
- 300 г кисломолочний сир
- 1 жовток
- 40 г цукор
Для соусу:
- залишок вишні 240 г
- цукор 50 г
- вершкове масло 15 г
- сметана для подачі 200 г
Як приготувати:
Налийте в сотейник сік, додайте цукор, вершкове масло і доведіть до кипіння. Всипте 100г борошна, швидко замішайте дерев'яною лопаткою суміш та зніміть з вогню сотейник. Тісто витягніть із сотейника, дати трохи охолонути і замішайте залишені 75г борошна.
Накрийте плівкою і дайте охолонути 20-30 хв. Далі тісто тонко розкачайте качалкою, формою 7 см у діаметрі виріжте кружки, на низ викладіть начинку, попередньо перетертий із цукром та жовтком сир. Загортайте вареники і варіть 3 хв у підсоленій воді.
Окремо на сковороді розігрійте вишню, що залишилася, додайте цукор і шматочок масла і прогрівайте готові вареники з 2х сторін, щоб повернувся колір.
Нагадаємо, як легко приготувати булочки-піци: смачні порційні закуски на будь-які свята та сніданки.
Як повідомляв Знай.ua, забудете про стандартний омлет і яєчню: ідея для сніданку - простий пиріг із черствого хліба