Деякі смаколики з дитинства залишаються в нашому серці на багато років, хоча по суті більшість з них найпростіші і нічим не примітні. Одне з них – класичне пісочне печиво "Ромашка".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТаке печиво ідеально підійде до чаю чи кави, а сподобається всім членам родини. Але найбільша перевага цього смаколику у тому, що на його приготування потрібно витратити всього 15 хвилин, а на випікання ще 15. Джем можна використовувати абсолютно будь-який, головне, щоб він був густим.
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне 500 г
- Маргарин 300 гр
- Цукор 200 г
- Сіль за смаком
- Сода харчова 1 ч. л.
- Ванілін за смаком
- Яйце куряче, велике 2 шт.
- Джем 100 г
Процес приготування, покроковий рецепт:
- У глибоку миску покладіть розм'якшений маргарин, цукор, ванілін та сіль. Розітріть за допомогою віночка. Додайте яйця і збийте віночком до пухкої білої маси.
- Просійте в миску борошно та соду, добре перемішайте. Наповніть тестом кондитерський мішок із насадкою зірочка.
- Відсадіть печиво на лист пергаментного паперу деко на відстані один від одного. У центр кожного печива покладіть джем. Поставте печиво у розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Раніше ми писали про те, як приготувати шоколадний пиріг без яєць і молока, який можна їсти в піст: нагадує брауні та ідеально підійде до чаю.
Як повідомляв Знай.ua, якщо немає хліба, магазин закритий, а м'ясо холоне: простий рецепт лаваша, який приготує кожен
Також портал Знай.ua писав, що забудете про стандартний омлет та яєчню: ідея для сніданку – простий пиріг із черствого хліба