Кожен із нас готує сніданок, виходячи з власних вподобань. Але іноді хочеться побалувати себе чи сім'ю чимось незвичайним та смачним, але водночас швидким, адже вранці зазвичай мало часу. Для такого випадку ідеально підійдуть вершкові та ароматні тости з корицею.

На приготування таких хрустких і дуже смачних тостів піде максимум 15 хвилин, а запікати їх потрібно в духовці. У цей час можна зайнятися своїми справами або зварити каву чи чай, що дуже заощаджує цінний час уранці. Рецептом поділилися у shuba.life.

Сніданок, фото aif
Сніданок, фото aif

Інгредієнти для сніданку:

  • Масло вершкове - 80 г
  • Цукор - 1/4 склянки
  • Кориця мелена - 1/2 ст. л.
  • Цукор ванільний - 5 г
  • Хліб тостовий, скибочка - 8 шт.

Як приготувати вершкові тости з корицею, покроковий рецепт:

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще
  1. Розігрійте духовку до 180 °C.
  2. Розімніть вилкою розм'якшене вершкове масло. Всипте цукор, корицю та ванільний цукор. Перемішайте, щоб повністю з'єднати інгредієнти. Нанесіть суміш на скибочки хліба, повністю покриваючи їх.
  3. Викладіть хліб на деко і запікайте 10 хвилин до золотисто-коричневого кольору і появи бульбашок. Розріжте скибочки по діагоналі на половинки та подавайте.

Раніше ми писали про те, що лінивий штрудель за 20 хвилин: рецепт на всі випадки життя, господиням на замітку

Як повідомляв Знай.ua, рецепт: як швидко приготувати картопляні кубики на закуску або гарнір: гості будуть у захваті

Також портал Знай.ua писав, як приготувати смачний плов без рису та м'яса за 20 хвилин: ідеально для тих, хто дотримується посту чи дієти.