Щоб підняти собі та рідним настрій можна приготувати щось смачненьке.

Зберіть усю сім'ю за столом та влаштуйте гарний сімейний обід чи вечерю. Однією з добрих страв для такої події можуть стати картопляні крокети. Приготування такої страви не займе багато часу, проте її смак точно здивує вас та ваших рідних. Рецептом картопляних крокетів поділилися у Телеграм-каналі "Український кулінар".

Картопляні кубики, фото shuba.life
Картопляні кубики, фото shuba.life

Інгредієнти:

600г картоплі
50-100г вершкового масла
3-4 яєчних жовтка
Сіль
Перець
Мускатний горіх
Панірувальні сухарі

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Картопля в мундирі, фото webspoon
Картопля в мундирі, фото webspoon

Спосіб приготування:

Для початку потрібно приготувати сухе картопляне пюре, якщо необхідно, надлишки рідини можна випарувати, залишивши каструльку на слабкому вогні і постійно розмішуючи пюре.

Далі у пюре варто додати вершкове масло, посолити, поперчити, додати до смаку мускатний горіх. Введіть яєчні жовтки та добре розмішайте.

З отриманого пюре за допомогою кондитерського мішка без насадки сформувати довгу ковбаску, яку потім нарізати на циліндри довжиною близько 5 сантиметрів. Після обвалюємо їх у борошні, а надлишки струшуємо.

Після цього потрібно вимочити крокети у збитих жовтках і обваляти в паніровці та запекти у фритюрі. Готові крокети викласти на паперовий рушник. Смачного!

Нагадаємо про хрусткі та ароматні булочки за 20 хвилин: яблуко та кориця - ідеальне поєднання.

Раніше ми повідомляли про пісні котлети з ячної каші, які легко замінять м'ясні: невигадливий та бюджетний рецепт.

Також не зайвими будуть бурякові котлети із сиром: ідеально для того, щоб урізноманітнити дитяче харчування.