Домашнє морозиво можна приготувати з різними смаками. Одні воліють заморожений лід із фруктами чи ягодами, інші звичайний пломбір чи шоколадне. Але одне залишається незмінним - такий десерт набагато корисніший, ніж те, що продають у супермаркетах.

Ви знаєте, з чого приготовлене морозиво та контролюєте всі процеси, а отже такими ласощами можна спокійно пригощати дітей. Якщо вам набридли стандартні смаки, спробуйте морозиво з авокадо. Для приготування потрібно всього три продукти, а рецепт максимально простий. Поділилися їм у Telegram-каналі "Ленивий кухар: Рецепти".

Авокадо, фото marieclaire
Авокадо, фото marieclaire

Інгредієнти:

  • Вершки 33-35% – 500 мл.
  • Згущене молоко – 120 мл.
  • Авокадо – 2 шт.

Як приготувати, покроковий рецепт:

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще
  1. Дістаємо м'якуш авокадо, забиваємо блендером до кремоподібної консистенції, далі збиваємо холодні жирні вершки до густого стану.
  2. Додаємо згущене молоко, авокадо крем і добре перемішуємо, накриваємо плівкою, і прибираємо в морозилку на кілька годин.

Невелика рекомендація: перед вживанням краще дати десерту постояти приблизно 30 хвилин, щоб текстура була м'якшою та ніжнішою. Подавати можна у блюдці або ріжку, прикрасити ягодами або тим, чого душа забажає.

Морозиво з авокадо, кадр з відео
Морозиво з авокадо, кадр з відео

Раніше ми писали про те, що після цього ви точно полюбите березовий сік, адже пили його неправильно: 3 способи зробити напій смачнішими матчі

Як повідомляв Знай.ua, пісна аджика з волоськими горіхами за 10 хвилин: швидкі ласощі з пікантним смаком

Також портал Знай.ua писав, що хрумкі та ароматні булочки за 20 хвилин: яблуко та кориця - ідеальне поєднання