Домашнє морозиво можна приготувати з різними смаками. Одні воліють заморожений лід із фруктами чи ягодами, інші звичайний пломбір чи шоколадне. Але одне залишається незмінним - такий десерт набагато корисніший, ніж те, що продають у супермаркетах.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВи знаєте, з чого приготовлене морозиво та контролюєте всі процеси, а отже такими ласощами можна спокійно пригощати дітей. Якщо вам набридли стандартні смаки, спробуйте морозиво з авокадо. Для приготування потрібно всього три продукти, а рецепт максимально простий. Поділилися їм у Telegram-каналі "Ленивий кухар: Рецепти".
Інгредієнти:
- Вершки 33-35% – 500 мл.
- Згущене молоко – 120 мл.
- Авокадо – 2 шт.
Як приготувати, покроковий рецепт:
- Дістаємо м'якуш авокадо, забиваємо блендером до кремоподібної консистенції, далі збиваємо холодні жирні вершки до густого стану.
- Додаємо згущене молоко, авокадо крем і добре перемішуємо, накриваємо плівкою, і прибираємо в морозилку на кілька годин.
Невелика рекомендація: перед вживанням краще дати десерту постояти приблизно 30 хвилин, щоб текстура була м'якшою та ніжнішою. Подавати можна у блюдці або ріжку, прикрасити ягодами або тим, чого душа забажає.
Раніше ми писали про те, що після цього ви точно полюбите березовий сік, адже пили його неправильно: 3 способи зробити напій смачнішими матчі
Як повідомляв Знай.ua, пісна аджика з волоськими горіхами за 10 хвилин: швидкі ласощі з пікантним смаком
Також портал Знай.ua писав, що хрумкі та ароматні булочки за 20 хвилин: яблуко та кориця - ідеальне поєднання