Господині щодня ламають голову над тим, чим порадувати своє сімейство на сніданок. Є безліч рецептів, але цей рисовий пудинг із яблуками однозначно стане улюбленим.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяГотується він максимально просто, але водночас насичує, а смак запам'ятовується надовго. Жодних навичок не потрібно, а головні інгредієнти в цьому рецепт - рис та яблука, які напевно знайдуться біля кожного будинку.
Інгредієнти:
- Масло вершкове - 40 г
- Молоко - 500 мл
- Рис круглозернистий - 200 г
- Цукор - 100 г
- Цукор ванільний – 5 ч. л.
- Сік лимонний – 60 мл
- Сіль - 1 щіпка
- Яблуко – 2 шт.
- Яйця курячі -3 шт.
Як приготувати:
- Підготуйте рис, молоко, цукор, яблука, яйця, вершкове масло, лимонний сік. Молоко вилийте у каструлю. Додайте вершкове масло, 50 г цукру і дрібку солі.
- Доведіть до кипіння та додайте промитий рис. Відварюйте його 30 хвилин. Яблука промийте та очистіть їх від шкірки. Потім розріжте їх на 4 частини, виріжте серцевину, наріжте м'якоть невеликими скибочками. Додайте сік лимону, 50 г цукру і тушкуйте їх 15 хвилин на невеликому вогні.
- Тушковані яблука відкиньте їх на сито, щоб видалити сироп. З'єднайте рис та яблука та додайте ванільний цукор. Яйця збийте віночком у великій мисці. По частинах додайте рисову масу до збитих яєць, щоразу перемішуючи.
- Викладіть готову масу в змащену вершковим маслом для запікання. Запікайте при 180°C близько 30 хвилин.
Раніше ми писали про те, що бурякові котлети з сиром: ідеально для того, щоб урізноманітнити дитяче харчування