Швидкі сніданки зараз дуже популярні, але йдеться не про пластівці, які продаються в пачках і містять багато хімії. Приготувати смакоту можна самостійно, при цьому витратити мінімум часу та елементарних інгредієнтів. Наприклад, ці картопляні мафіни з ковбасою та сиром.

Такий сніданок однозначно підкорить і дітей, і дорослих. Готуються мафіни на основі картопляного пюре, можна взяти свіже чи вчорашнє, тому для господинь цей рецепт стане справжньою знахідкою.

Картопляні мафіни, фото gastronom
Картопляні мафіни, фото gastronom

Інгредієнти для мафінів:

  • Картопляне пюре – 250 г
  • Ковбаса – 70 г
  • Сир – 50 г
  • Огірок солоний – 2 шт.
  • Сметана – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком

Як приготувати:

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Форми заповнюємо картопляним пюре трохи більше, ніж наполовину. Можна з бортиком чи без, кому як до вподоби. Сир та ковбасу нарізаємо дрібно. Додаємо до них яйце, солимо, перчимо, перемішуємо.

Викладаємо зверху на пюре. Далі кладемо кружечки огірка. Трохи змащуємо сметаною. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин. Подавати краще у гарячому вигляді, можна одразу у формі або на тарілці, а зверху посипати зеленню для прикраси.

Раніше ми писали про те, як приготувати соковиті котлети з філе стегна від зірки "МастерШеф": простий рецепт до улюбленої пюрешки.

Як повідомляв Знай.ua, рисовий пудинг з яблуками: більше не доведеться змушувати дітей снідати, самі попросять добавки

Також портал Знай.ua писав, як приготувати алкогольний молочний коктейль зі спеціями всього за пару хвилин: напій з дитинства, але пити можна тільки дорослим