Весна — час готувати страви з яскравого коренеплоду, який полюбляють в Україні — редиски. Пропонуємо приготувати гуцульський салатик з редиски та сиру, що сподобається смаком та кольором.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро це пише Хайзер.
Крім того, час на приготування цього салату всього 15 хвилин. Для того, аби здивувати своїх близьких або гостів слід запастись інгредієнтами:
- 300 г редиски;
- 150 г сметани 15%;
- 150 г твердого сиру;
- 8 пір'я зеленої цибулі;
- 50 г кропу (9-10 гілочок);
- 1-2 зубчики часнику;
- сіль та перець на смак.
Чудове поєднання редиски з кисломолочним сиром. Спочатку дрібнимо наш сир виделкою, або ложкою, щоб він краще змішався з нашими інгредієнтами.
Додаємо порізану редиску, і тепер трохи пасічної зеленої цибулі. У цьому салатику хочеться багато свіженького кропу. Він довершить смак своїми ароматами. Заправити салат слід сметаною. Сметана потрібна середньої чи високої жирності, щоб не стікала з овочів.
Насамкінець посолити, та вичавити пару зубчиків часнику. Сир з часником і кропом дуже смачна комбінація. А редиска цей салат освіжає добре доповнює кольорами так і смаком.
Нагадаємо, ми писали, що домашній шоколад всього з 4-х інгредієнтів: малюки будуть у захваті, а матусі спокійні.
Як повідомляв "Знай.ua" ви точно захочете добавки: старовинний рецепт супу з галушками, який готували ще наші бабусі.
Також "Знай.ua" інформував, шоколадний торт на сковороді за 15 хвилин: рецепт нашвидкуруч, який оцінять всі.